bzyq_74 musisz mieć lekką nogę. Na Mondeo po ok. 50 tys. na tych oponach, zostało ok 2mm bieżnika...
Nie dziwi mnie natomiast postęp w dziedzinie opon firmy Apollo. Odkąd są właścicielem Vredesteina mają dostęp do zaawansowanych technologii. I z nich korzystają.
Majowy, ano lekka przy startach
BluResponsy przyszły dziś kurierem i już założone .
Cena dla mnie git bo 275 zł od szt. za 16" +25 kurier. 8)
Co wyjechałem od w oponiarza to śnieg jego mać zaczął padać :diabelski_usmiech
Na razie niewiele mogę rzec o samej oponie. :szeroki_usmiech
Tez polecam ten serwis, a opony zmieniam nie wczesniej niz 1 kwietnia. IMO warto dluzej pojezdzic na letnich gumach na jesieni. Wtedy zmieniam zazwyczaj na poczatku grudnia (oczywiscie trzymajac reke na pulsie - jakies anomalie zawsze sa mozliwe) . Po prostu po lecie ziemia jest rozgrzana i ewentualny niewielki opad sniegu szybko sie topi.
Za to na Śląsku pękła 10 i cały czas słońce. :P
Dziś zrobiłem ponad 100 km na Bluresponsach.
Super na suchym i mokrym. Przy 150 nie narzucają się hałasem - ihmo polecam
Wczoraj wieczorem na brei śnieżnej jak na łyżwach :diabelski_usmiech
Majowy, ano lekka przy startach
BluResponsy przyszły dziś kurierem i już założone .
Cena dla mnie git bo 275 zł od szt. za 16" +25 kurier. 8)
Co wyjechałem od w oponiarza to śnieg jego mać zaczął padać :diabelski_usmiech
Na razie niewiele mogę rzec o samej oponie. :szeroki_usmiech
tez te oponki w 15-nastce wybrałem bratu do Bory, ale jeszcze za wcześnie na zmiane bo jeździ przez tereny leśne przed 5 rano, sam bym włożył do siebie ale póki co mam jeszcze ori Conti eco contact 3 więc trzeba je zjeździć a widzę że poprzednik jeździł raczej spokojnie więc jeszcze 2 sezony pociągnę spokojnie ! ciekaw jestem samej przekładki bo nokiany zimowe huczą bardzo
bo jakis fiut nie odsnierzyl . jak sie zaczelo roztapiac to nie moglem wyjechac z 4 cm dołka
no panowie na swieta jade za krakow . kuna nie wiem co robic. przekrecac czy nie
[ Dodano: Sro 20 Mar, 13 17:23 ]
Zamieszczone przez bzyq_74
Zamieszczone przez szkoda
wczoraj oczekiwałem 12 stopni i pełnego słońca
Za to na Śląsku pękła 10 i cały czas słońce. :P
Dziś zrobiłem ponad 100 km na Bluresponsach.
Super na suchym i mokrym. Przy 150 nie narzucają się hałasem - ihmo polecam
Wczoraj wieczorem na brei śnieżnej jak na łyżwach :diabelski_usmiech
Nie, u nas ciepło w dzień, koło zera w nocy, ma być mróz koło weekendu ale jak nie będzie padać to będzie ok.
PS. W święta i tym bardziej na południu przewidują >10 st. więc nie ma co zmieniać, no chyba że zasypie Łódź
Mam do kolegów pytanie co myślicie o nowych oponach do 36mieś. ( 3 letnie )
Pan przyjmujący zamówienie wygłosił mało przekonywująca regułkę o 3 letnich nowych oponach ...........
Komentarz